Sinds 1995 uw deskundige partner voor advies en uitvoering op het gebied van milieu, bouw en ruimte

U bent hier: HomeAdvisering bedrijven > Bouwvoorbereiding

Bouwvoorbereiding

Nieuwe locatie of uitbreiding

U bent van plan om een nieuw bedrijf te bouwen of u wilt uw bestaande bedrijf uitbreiden. Waar vindt u een geschikte locatie die voldoet aan uw eisen en wensen? Heeft u de locatie eenmaal bepaald? Het is mogelijk dat een bestemmingsplan of stikstofproblematiek roet in het eten gooit of dat u niet de benodigde vergunningen krijgt.

Aanpak

Bij Opifex kijken we samen met u wat de wensen en de eisen zijn qua perceelgrootte, ligging enzovoorts. Bovendien bekijken we of uw ideeën binnen het bestemmingsplan passen en in hoeverre een vergunning ingevolge de Wet natuurbescherming noodzakelijk is. En we kijken naar mogelijkheden voor vrijstelling. We nemen graag de financiële, technische en logistieke haalbaarheid grondig met u door. Net als de infrastructuur. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ontsluiting, ontwatering maar ook aan de ideale indeling van het terrein. Uiteraard vragen we de nodige vergunningen voor u aan.

Compleet advies

Dankzij onze specialistische kennis op de gebieden van milieu, bouw, natuur en ruimtelijke ordening, krijgt u van ons een compleet en zorgvuldig onderbouwd vestigingsadvies. Daarmee kunt u direct aan de slag. We zoeken naar een locatie waar u de beste kansen en mogelijkheden heeft. Bovendien denken we graag met u mee over een goede indeling. Daarbij houden we uiteraard rekening met toekomstplannen zoals uitbreidingsplannen. Zo voorkomen we dat u later opnieuw op zoek moet gaan.

3D visualisatie

Voordat uw bouwproject start, is Opifex in de mogelijkheid om op uw verzoek voor u een 3D visualisatie te verzorgen. Hiermee kunt u vooraf goed zien wat het resultaat wordt van uw bouwproject. Voor verschillende klanten van Opifex is een 3D visualisatie uitgevoerd en met enthousiasme ontvangen. Mocht u interesse hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Referenties bedrijven

Referenties overheden

Nieuws