Sinds 1995 uw deskundige partner voor advies en uitvoering op het gebied van milieu, bouw en ruimte

U bent hier: Home > Advisering bedrijven

Opifex advisering bedrijven

Over Adviesbureau Opifex

Adviesbureau Opifex adviseert bedrijven op het gebied van milieu, bouw en ruimte. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in vergunningen- en/of handhavingsvraagstukken. In onze advisering leveren wij altijd maatwerk. Onze doelstelling daarbij is dat wij “ontzorgen” zodat u zich kunt blijven richten op uw eigen bedrijfsvoering.

Onze werkwijze kenmerkt zich door duidelijke en eerlijke advisering. Vanwege onze compacte organisatie en korte communicatielijnen reageren wij snel en adequaat op al uw vragen. Onze beloften maken wij daarbij waar: afspraak is per slot van rekening afspraak. In overleg met u zoeken wij naar een passende oplossing binnen de wet- en regelgeving. Door onze werkwijze hebben wij een goede reputatie opgebouwd bij overheid en bedrijfsleven. Dit levert voor alle partijen profijt op. Wij zien ons vaak als de “smeerolie” tussen u en de overheid.

Net dat stapje verder

Wij gaan graag net dat stapje verder in onze dienstverlening. Zo reageren wij in de regel zeer snel en adequaat op al uw vragen, meestal dezelfde dag nog. Mensen met expertise op verschillende vakgebieden combineren hun kennis. Dankzij actuele vakkennis informeren we u over ontwikkelingen en aspecten die voor u van belang zijn, waarmee u nu of in de toekomst te maken krijgt. Of we doen aanbevelingen voor vervolgstappen. Op deze manier hebben we al vaak problemen en onnodige kosten voorkomen. Dat doen we ook graag voor u.

Integrale dienstverlening

Bovendien bieden we integrale dienstverlening. Helpen wij u bijvoorbeeld met uw bouwproject? Dan weten wij welke vergunningen u nodig heeft. Wilt u dat wij een vergunningaanvraag voor u regelen? Wij hebben de juiste kennis en contacten om alle noodzakelijke rapportages voor u te verzorgen. Wij bieden u een complete, deskundige en efficiënte service.

Referenties bedrijven

Referenties overheden

Nieuws

Actualisatie AERIUS op 5 oktober 2023

Actualisatie AERIUS op 5 oktober 2023

Op donderdag 5 oktober 2023 vindt de jaarlijkse actualisatie van AERIUS Calculator en AERIUS Monitor plaats. Dit kan gevolgen hebben voor lopende vergunningprocedures.

Lees meer