Sinds 1995 uw deskundige partner voor advies en uitvoering op het gebied van milieu, bouw en ruimte

U bent hier: Home > Advisering overheden > (Externe) veiligheid BEVI/BRZO-overheden

Opifex advisering overheden

Over Opifex

Onze ervaren specialistische adviseurs op het gebied van milieu, bouw en ruimte geven binnen uw organisatie flexibel en adequaat invulling aan de tijdelijke behoefte. Veelal betreft het vergunningverlening of handhavingsvraagstukken. Het kan echter ook om een beleidskwestie of een cursus gaan. Daarnaast fungeren onze adviseurs vaak als vraagbaak voor de overige medewerkers binnen uw organisatie.

Ervaring met overheden

Bij de invulling van een tijdelijke positie leveren wij u de beste adviseur voor de betreffende klus. Dankzij onze eigen interne (wekelijkse) nieuwsvoorziening hebben wij een zeer actueel en hoog kennisniveau van de verschillende branches en wet- en regelgeving. Vanwege onze ervaringen aan “beide kanten van de tafel” zijn wij voor u en uw medewerkers een goed klankbord, adviseren wij u desgewenst over interne procesmatige verbeteringen en zijn wij in staat nut en noodzaak te scheiden.

Korte communicatielijnen

Ons bureau is relatief klein. Dit zorgt voor een optimale samenwerking tussen de medewerkers. Mensen met expertise op verschillende vakgebieden combineren hun kennis. Met het beste en meest complete resultaat. U merkt al snel dat onze communicatielijnen kort zijn en u niet alleen met onze adviseur zaken doet maar profiteert van de kennis van ons gehele adviesbureau.

Integrale dienstverlening

Helpen wij u bijvoorbeeld met het beoordelen van aanvragen om bouwvergunning? Wij kunnen deze direct toetsen op de aspecten milieu en ruimtelijke ordening. Wilt u dat wij een milieucontrole uitvoeren namens uw instantie? Indien gewenst voeren we ook hercontroles uit of verzorgen we correspondentie in uw huisstijl. Onze interne kwaliteitscontrole garandeert dat wij steeds een resultaat leveren dat direct gebruiksklaar is. Kortom, wij bieden u een complete, deskundige en efficiënte service.

Referenties bedrijven

Referenties overheden

Nieuws