Sinds 1995 uw deskundige partner voor advies en uitvoering op het gebied van milieu, bouw en ruimte

U bent hier: Home > Projectbegeleiding en -realisatie

Opifex projectbegeleiding

Over Opifex

Wij ontwikkelen en/of begeleiden bouwprojecten, inclusief de daarbij behorende infrastructuur. Hierbij leveren wij u een pakket op maat. Onze doelstelling daarbij is dat wij u “ontzorgen” zodat u zich kunt blijven richten op uw eigen bedrijfsvoering.

De kracht van Opifex

Onze kracht ligt in een brede kennis van de ontwikkeling, begeleiding en uitvoering van bouw- en infrastructurele projecten. Wij combineren daarbij technische kennis van uw project met de mogelijkheden die de wet- en regelgeving (bouw en milieu) u biedt, tot één totaalpakket. Door de uitgangspunten voor het totaalpakket aan de voorkant vast te leggen voorkomt u ongewenste verrassingen later in het traject.

Korte communicatielijnen

Ons bureau is relatief klein. Dit zorgt voor een optimale samenwerking tussen de medewerkers van Opifex. Kenmerkend is de gezonde werksfeer en collegialiteit, hetgeen tot uiting komt in uw project. Binnen onze organisatie heeft u maar één aanspreekpunt, waar u met al uw vragen terecht kunt.

Integrale dienstverlening

Bovendien bieden we integrale dienstverlening. Wilt u dat wij een vergunningaanvraag voor u regelen? Wij hebben de juiste kennis en contacten om de aanvraag inclusief alle noodzakelijke rapportages voor u te verzorgen voor een eerlijke prijs. Wij bieden u een complete, deskundige en efficiënte service.

Specifieke vraagstukken

Heeft u een (milieu)vraagstuk waar u niet uit komt? Ook bij specifieke of meer complexe vraagstukken zijn wij u graag van dienst.

LEES VERDER

Referenties bedrijven

Referenties overheden

Nieuws