Al 24 jaar uw deskundige partner voor advies en uitvoering op het gebied van milieu, bouw en ruimte

U bent hier: Home > Nieuws

Nieuws

Meetonzekerheid bij continue metingen

Het Activiteitenbesluit stelt eisen aan de maximale meetonzekerheid bij continue metingen. Onlangs is een memo verschenen waarin de bepaling van meetonzekerheid is uitgewerkt.

Lees meer

Belangrijke stap gezet binnen Opifex

Op 14 december 2017 is er binnen Opifex een belangrijke stap gezet in de overname en continuïteit van het adviesbureau. Klik op ‘lees meer’ voor het volledige nieuwsbericht.

Lees meer

Primeur: PGS 25 eerste PGS in de nieuwe stijl

De PGS 25 ‘Afleverinstallaties van compressed natural gas (CNG) voor motorvoertuigen’ heeft de primeur: het is de eerste PGS in de nieuwe stijl. Deze nieuwe stijl zorgt ervoor dat de PGS-richtlijn gereed is voor de komst van de nieuwe…

Lees meer

Nieuwe PGS 15 in Activiteitenregeling en Mor

De Activiteitenregeling gaat verwijzen naar de geactualiseerde PGS 15, voor de opslag van gevaarlijke stoffen in verpakkingen. Ook verwerkt de wijzigingsregeling een aantal nieuwe of herziene NEN-normen in de algemene regels.

Lees meer

Wet natuurbescherming in werking

Op 1 januari 2017 is de Wet natuurbescherming in werking getreden. Ook het bijbehorende Besluit natuurbescherming en de bijbehorende Regeling natuurbescherming zijn op 1 januari 2017 in werking getreden.

Lees meer

Emissiehandel en digitaal NEa-loket

Met ingang van 16 december 2016 kunnen deelnemers aan emissiehandel hun wijzigingen digitaal doorgeven via het NEa-loket op de NEa-website. In het NEa-loket kunnen bedrijven alle wijzigingen in monitoringsplannen

Lees meer

Referenties bedrijven

Referenties overheden