Sinds 1995 uw deskundige partner voor advies en uitvoering op het gebied van milieu, bouw en ruimte

U bent hier: HomeAdvisering bedrijven > Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

Coördinatie bouwprojecten

Heeft u plannen voor een groot (bouw)project? Dergelijke plannen vragen om onafhankelijke, betrouwbare, deskundige en daadkrachtige aansturing. Opifex kan uw project van A tot Z begeleiden en coördineren. Of het nu gaat om het maken van ontwerpen en het opstellen van bestekken, om kwaliteitsbewaking of om dagelijks toezicht op de uitvoering van het werk. Daarmee vergroot u de kans op succes van uw project aanzienlijk. Die wordt immers vooral bepaald door deskundig inzicht, goed toezicht en strenge budget- en termijnbewaking.

Complete dienstverlening

Maar Opifex gaat verder dan dat. Wij verzorgen eventueel ook de communicatie naar omwonenden en belanghebbenden. Dat doen we op een wijze die een zo breed mogelijk draagvlak creëert voor uw project. En we verzorgen uiteraard alle benodigde vergunningen. Bovendien gaan we uit van uw wensen en eisen. Graag bespreken we met u de mogelijkheden van uw plannen. We wijzen u op potentiële knelpunten en alternatieven. Dat voorkomt onnodige kosten en vervelende verrassingen.

Eén aanspreekpunt

Tijdens het project heeft u voor al uw vragen en opmerkingen één duidelijk aanspreekpunt bij Opifex. Daardoor kunnen we adequaat reageren op problemen of wijzigingen. Bovendien bent u met slechts één telefoontje op de hoogte van de stand van zaken. U hoeft zich alleen bezig te houden met de grote lijnen van uw project.

Referenties bedrijven

Referenties overheden

Nieuws