Sinds 1995 uw deskundige partner voor advies en uitvoering op het gebied van milieu, bouw en ruimte

U bent hier: HomeAdvisering overheden > Vestigingsadviezen

Vestigingsadviezen

Nieuwe locatie

U bent op zoek naar een nieuwe locatie voor een milieustraat of een andere openbare voorziening. Of een bedrijf heeft u verzocht om zich te vestigen op een locatie die daar volgens het bestemmingsplan niet voor bedoeld is. U wilt graag weten of het mogelijk is om een uitzondering te maken. In dat geval heeft u een gedegen vestigingsadvies nodig.

Aanpak

Bij Opifex kijken we samen met u (en/of de betrokken bedrijven) wat de wensen en de eisen zijn qua perceelgrootte, ligging etcetera. Bovendien onderzoeken we de potentiële belemmeringen. Daarbij kijken we naar het bestemmingsplan, maar ook naar de milieuaspecten zoals bodem, geluid en geur. En naar de infrastructuur in de vorm van bijvoorbeeld ontsluiting en ontwatering. Natuurlijk verliezen we ook de logistiek niet uit het oog.

Optimaal resultaat

Heeft u ons nodig om een verstrekt vestigingsadvies te beoordelen? Ook dat is mogelijk. Met onze specialistische kennis op het gebied van milieu, bouw en ruimtelijke ordening, geven wij u een compleet, onafhankelijk en zorgvuldig onderbouwd vestigingsadvies. Daar kunt u direct mee aan de slag.

Referenties bedrijven

Referenties overheden

Nieuws