Sinds 1995 uw deskundige partner voor advies en uitvoering op het gebied van milieu, bouw en ruimte

U bent hier: HomeAdvisering overheden > Milieucontroles

Milieucontroles

Vakspecialisten

Milieucontroles vragen om up-to-date vakkennis. Maar ook om integriteit, zorgvuldigheid, heldere communicatie en ervaring met de werkwijze van bedrijven in elke categorie. Heeft u op korte termijn (tijdelijke) versterking nodig van uw team? Opifex heeft de juiste vakspecialisten die namens u op professionele wijze milieucontroles uitvoeren.

Onze aanpak

Van de voorbereiding tot de rapportage en eventuele follow-up, leveren wij maatwerk van hoge kwaliteit. Bij de uitvoering van de controle kijken wij bijvoorbeeld naar de problemen en onvolkomenheden van het bedrijf. We denken daarbij mee over haalbare oplossingen en aanpassingen zonder daarbij onze rol als inspecteur te verlaten; een aanpak die de relatie tussen bedrijf en overheid al gauw ten goede komt. Constateren wij onvolkomenheden in een vergunning, dan nemen we contact op met de vergunningverlener. We bepalen dan in overleg wat de beste koers is. Zonder daarbij het milieubelang en de wet- en regelgeving uit het oog te verliezen.

Dienstverlening gaat verder

Door onze grondige aanpak en de interne kwaliteitstoets leveren we steeds rapportages die direct gebruiksklaar zijn. Maar onze dienstverlening gaat verder. Indien gewenst verwerken we onze bevindingen direct in uw systeem. Of we verzorgen de bijbehorende correspondentie conform uw huisstijl en voeren hercontroles uit. Wilt u weten of wij aan uw wensen en eisen kunnen voldoen? Neemt u dan eens contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Referenties bedrijven

Referenties overheden

Nieuws