Sinds 1995 uw deskundige partner voor advies en uitvoering op het gebied van milieu, bouw en ruimte

U bent hier: Home > Advisering bedrijven > Advies bij specifieke vraagstukken

Advies bij specifieke vraagstukken

Cliënt centraal

Opifex geeft advies over vraagstukken op het gebied van milieu, ruimtelijke ordening en bouwprojecten. Daarbij gaan we uit van uw situatie en verwachtingen. Zo komen we tot een creatieve oplossing waar u zich in kunt vinden. Uiteraard in goed overleg met het bevoegd gezag.

Net dat stapje verder

Wij gaan graag net dat stapje verder in onze dienstverlening. Dankzij actuele vakkennis informeren we u over ontwikkelingen die voor u van belang zijn. We adviseren over aspecten waarmee u nu of in de toekomst te maken krijgt. Of we doen aanbevelingen voor vervolgstappen. Op deze manier hebben we al vaak problemen en onnodige kosten voorkomen. Dat doen we ook graag voor u.

Korte communicatielijnen

Ons bureau is relatief klein. Dit zorgt voor een optimale samenwerking tussen de medewerkers. Mensen met expertise op verschillende vakgebieden combineren hun kennis. Met het beste en meest complete resultaat. U merkt al snel dat onze communicatielijnen kort zijn. Informatie is steeds actueel en accuraat.

Integrale dienstverlening

Bovendien bieden we integrale dienstverlening. Helpen wij u bijvoorbeeld met uw bouwproject? Dan weten wij welke vergunningen u nodig heeft. Wilt u dat wij een vergunningaanvraag voor u regelen? Wij hebben de juiste kennis en contacten om alle noodzakelijke rapportages voor u te verzorgen. Wij bieden u een complete, deskundige en efficiënte service.

Referenties bedrijven

Referenties overheden

Nieuws