Al 23 jaar uw deskundige partner voor advies en uitvoering op het gebied van milieu, bouw en ruimte

U bent hier: Home > Vacatures > Aankomend adviseur milieu

Vacature: Aankomend adviseur Milieu

Affiniteit met bouwkunde m/v

Milieu-adviesbureau Opifex is een organisatie met diepgewortelde kennis en ervaring op het gebied van milieu, bouw en ruimte. Wij adviseren bedrijven en overheden en zijn onder meer gespecialiseerd in vergunningen- en/of handhavingsvraagstukken. In onze advisering leveren wij altijd maatwerk. Onze doelstelling is daarbij dat wij de klant “ontzorgen”. Ons bureau kenmerkt zich vooral door een hoog kennisniveau, betrokkenheid, integriteit en nauwkeurigheid.

Als aankomend adviseur ondersteun je de senior adviseurs bij milieu- en bouwkundige vraagstukken voor zowel bedrijven als overheden. Je begeleidt vergunningprocedures (milieu, bouw, ruimtelijke ordering) en onderhoudt contacten met klanten en bevoegd gezag, onder meer in de opvolging van de vergunningen. Je denkt tevens mee over de technische uitwerking van projecten. Daarnaast voer je tekenwerk uit in AutoCAD (ontruimings)plattegronden, situatietekeningen, infrastructuur, bouwtekeningen etc. Bij gebleken geschiktheid en interesse kan het takenpakket in onderling overleg worden uitgebreid en kun je meer zelfstandig aan de slag.

Wat wij zoeken:

  • je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van milieu / chemie;
  • je hebt actuele en uitgebreide kennis van wet- en regelgeving op het gebied van omgevingsrecht, Brzo 2015 en aanverwante wet- en regelgeving;
  • je hebt circa 5 jaar werkervaring in het adviseren van bedrijven/overheden en/of uitvoeren van vergunningprocedures en/of projecten;
  • je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • je bent stressbestendig en beschikt over organisatievermogen;
  • je bent sociaal en communicatief vaardig;
  • je staat open om vragen en wensen vanuit verschillende opdrachtgevers te signaleren en op een juiste manier op te pakken;
  • je kunt snel schakelen, werkt accuraat en beschikt over een flinke portie ondernemersgeest.

Wat wij bieden:

Wij bieden je een uitdagende job met ontplooiingsmogelijkheden binnen een organisatie met een open cultuur en een prettige werkomgeving. Daarnaast hebben wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij nodigen je uit om schriftelijk te solliciteren, bij voorkeur per e-mail. Je sollicitatie voorzien van je cv kun je zenden naar:

Milieu-adviesbureau Opifex b.v.
t.a.v. Ria van der Schans
Guido Gezellelaan 395
4624 GL Bergen op Zoom
Telefoon: 0164-250230
E-mail: info@opifex.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Herman van Dort

Directeur/oprichter

Helma van Dort

Directeur/mede-oprichter

Paul Mesman

Projectmanager/partner

Gabri Slob

Projectleider

Carlo Nooijens

Adviseur bouw en omgeving

Toine Nota

Adviseur milieu en omgeving

Alex van der Lugt

Adviseur milieu en omgeving

Ria van der Schans

Officemanager

Olivia Lingen

Projectsecretaresse

Referenties bedrijven

Referenties overheden

Nieuws

Meetonzekerheid bij continue metingen

Het Activiteitenbesluit stelt eisen aan de maximale meetonzekerheid bij continue metingen. Onlangs is een memo verschenen waarin de bepaling van meetonzekerheid is uitgewerkt.

Lees meer