Sinds 1995 uw deskundige partner voor advies en uitvoering op het gebied van milieu, bouw en ruimte

U bent hier: HomeAdvisering bedrijven > Vergunningaanvragen

Vergunningaanvragen

Goede onderbouwing

Wilt u een nieuw kantoor bouwen? Of wilt u een bestaande bedrijfshal uitbreiden? Staat er een boom op de plaats waar u een nieuwe uitrit heeft gepland? Voor bouw- of sloopplannen is al gauw een omgevingsvergunning nodig. Met een goed onderbouwde vergunningaanvraag voorkomt u veel onnodige problemen.

Bouwtechnisch verantwoord en vergunbaar

We kijken eerst naar uw plannen en de locatie. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden en de knelpunten. Indien gewenst, doen we suggesties voor alternatieven en wijzigingen. Daarbij kijken we zowel naar de bouwtechnische kant als naar de vergunbaarheid op andere gebieden. Kunt u een omgevingsvergunning krijgen voor bijvoorbeeld de activiteit milieu voor uw bedrijfsactiviteiten op die locatie? Voldoet u aan het bestemmingsplan of moet dit in de aanvraag om omgevingsvergunning worden meegenomen?

Meer dan een vergunningaanvraag

Een grondige voorbereiding voorkomt veel tijdverlies. Bovendien komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Is er overleg nodig met de overheid? Ook dat verzorgen we graag voor u. Heeft u plannen voor de toekomst van uw bedrijf? We adviseren u hoe we die plannen mee kunnen nemen in de vergunningaanvraag. Kortom, we verzorgen uw aanvraag en we bieden een praktisch en compleet adviespakket. Daarmee bespaart u tijd en kosten.

Referenties bedrijven

Referenties overheden

Nieuws