Sinds 1995 uw deskundige partner voor advies en uitvoering op het gebied van milieu, bouw en ruimte

U bent hier: HomeAdvisering overheden > Projectmanagement

Projectmanagement

Een vak apart

Projectmanagement is een vak apart. Complexe projecten vragen om een goede planmatige aanpak en daadkrachtige aansturing. Een projectmanager moet bovendien kunnen communiceren, overtuigen en motiveren. En verstand van zaken hebben. Opifex biedt u een projectmanager die op de hoogte is van alle ontwikkelingen op het gebied van bouw, milieu en veiligheid. Maar ook met kennis van de praktijk. Iemand met pragmatische oplossingen voor complexe vraagstukken.

Onze aanpak

Allereerst stelt de projectmanager een realistisch plan van aanpak op. Dat stemt hij volledig af op uw opdracht. Samen met een projectgroep verzamelt hij de benodigde informatie. En hij bereidt een concept voor. Indien nodig, wordt er een begeleidingscommissie opgericht. Deze commissie beoordeelt concepten op bruikbaarheid en haalbaarheid. En dat vanuit een zo breed mogelijk aantal standpunten. Bij tegenstrijdige belangen zoekt de begeleidingscommissie naar een compromis dat voor alle partijen acceptabel is. Ten slotte toetst een aantal relevante doelgroepen het concept aan de praktijk. Zo komen we tot een resultaat dat complexe wet- en regelgeving omzet in praktisch beleid.

Frisse blik

Heeft u behoefte aan een frisse blik op uw beleid? Heeft u voor uw project iemand nodig die sturing kan geven? Iemand die bekend is met zowel het wettelijk kader als de dagelijkse praktijk? Neemt u dan eens contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Referenties bedrijven

Referenties overheden

Nieuws