U bent hier: HomeNieuws > Nieuwsbericht

TechnoPort B.V. te Moerdijk feestelijk geopend

oktober 2017

Op vrijdag 20 oktober jl. heeft TechnoPort B.V. haar nieuwste bedrijfslocatie aan de Middenweg 53 te Moerdijk feestelijk geopend. TechnoPort heeft op industrieterrein Moerdijk een moderne logistieke hub gerealiseerd waarmee de onderneming haar tankcontainers kan ‘handelen’ en is voorbereid op groei in de toekomst om eigen tankcontainers door te voeren, controleren, reinigen en repareren. Het bedrijf heeft daarbij, naast een stoomlocatie en M&R-ruimte, een reinigingshal ingericht met zowel een foodbaan als non-foodbaan, voorzien van moderne installaties, om tankcontainers op een duurzame en veilige wijze grondig te kunnen reinigen, zodat ze direct weer inzetbaar zijn voor het vervoeren van een diversiteit aan goederen.

Milieu-adviesbureau Opifex b.v. heeft in de realisatie een niet onbelangrijke rol gespeeld door de projectorganisatie op zich te nemen. In samenwerking met ter zake kundige mensen van TechnoPort en met verschillende bedrijven met ieder hun eigen expertise (zoals Gröninger Cleaning Systems B.V. (ontwerper en fabrikant reinigingsinstallatie) en De Kok Bouwgroep B.V. (hoofdaannemer) heeft Opifex een begeleidende rol gespeeld in de realisatie van A tot Z, vanaf het verkrijgen van de nodige vergunningen, het organiseren van de werkzaamheden tot het verkrijgen van subsidies en het opleveren van de bouwwerken.

Tijdens de drukbezochte opening werden, na toespraken van onder andere Michael de Rijk (CEO) en Rien van der Ree (Depot Manager) van TechnoPort, de feestelijkheden met een hapje en drankje vervolgd.

Bij deze feliciteert Milieu-adviesbureau Opifex b.v. TechnoPort met de opening en wensen wij het bedrijf een succesvolle toekomst!

Advisering bedrijven

Milieu-adviesbureau Opifex adviseert bedrijven op het gebied van milieu, bouw en ruimte.

NAAR ADVISERING VOOR BEDRIJVEN

Advisering overheden

Onze ervaren specialistische adviseurs op het gebied van milieu, bouw en ruimte geven binnen uw organisatie flexibel en adequaat invulling aan de tijdelijke behoefte.

NAAR ADVISERING VOOR OVERHEDEN

Projectbegeleiding en projectrealisatie

Wij ontwikkelen, nemen aan en /of begeleiden bouwprojecten, inclusief de daarbij behorende infrastructuur. Hierbij leveren wij u een totaalpakket op maat.

NAAR PROJECTBEGELEIDING EN -REALISATIE

Nieuws

Referenties bedrijven

Referenties overheden