U bent hier: HomeNieuws > Nieuwsbericht

Mooie samenwerking met Westfort Vleesproducten

juli 2020

De nieuwe fase van de nieuwbouw van Westfort Vleesproducten B.V. vordert gestaag. Een prachtige en uiterst moderne combinatie van slachterij en vleesverwerking waar wij als Adviesbureau Opifex de vergunningen (milieu) voor hebben mogen verzorgen. Iets waar we zeker trots op zijn.

Wij wensen Westfort Vleesproducten B.V. veel succes met de afronding van de bouw en het in gebruik nemen van de nieuwe vleesverwerking, vrieshuis en toebehoren.

Wilt u ook ondersteund worden in uw project? Met onze jarenlange ervaring denken wij met u mee. Wij leveren altijd maatwerk. Onze werkwijze kenmerkt zich door brede kennis en duidelijke, eerlijke advisering. We werken steeds naar een helder en bruikbaar advies dat op uw specifieke situatie is afgestemd.

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Bron foto: Westfort Vleesproducten B.V.

Advisering bedrijven

Adviesbureau Opifex adviseert bedrijven op het gebied van milieu, bouw en ruimte.

NAAR ADVISERING VOOR BEDRIJVEN

Advisering overheden

Onze ervaren specialistische adviseurs op het gebied van milieu, bouw en ruimte geven binnen uw organisatie flexibel en adequaat invulling aan de tijdelijke behoefte.

NAAR ADVISERING VOOR OVERHEDEN

Projectbegeleiding en projectrealisatie

Wij ontwikkelen, nemen aan en /of begeleiden bouwprojecten, inclusief de daarbij behorende infrastructuur. Hierbij leveren wij u een totaalpakket op maat.

NAAR PROJECTBEGELEIDING EN -REALISATIE

Referenties bedrijven

Referenties overheden