U bent hier: HomeNieuws > Nieuwsbericht

Commentaarronde gestart voor richtlijn PGS 26-2

september 2022

De verwachting is dat, nu er meer waterstofstations worden gebouwd, er vaker voor motorvoertuigen op waterstof wordt gekozen. Deze motorvoertuigen moeten vervolgens ook op een veilige manier worden onderhouden en gestald. PGS 26-2 beschrijft de maatregelen die moeten worden genomen zodat op een veilige wijze bedrijfsmatig onderhoud aan de motorvoertuigen kan worden uitgevoerd en deze veilig worden gestald.

Adviesbureau Opifex is betrokken bij het opstellen van deze richtlijn als tekstschrijver. De conceptversie van deze richtlijn is nu gereed. PGS 26-2 kan als een apart document worden toegepast voor motorvoertuigen op waterstof. Deze richtlijn gaat zowel over gasvormige als vloeibare waterstof. Door middel van de openbare commentaarronde kunnen belanghebbenden suggesties meegeven vanuit de praktijk voordat de definitieve richtlijn wordt gepubliceerd.

De commentaarronde kan worden ingezien op:

https://publicatiereeksgevaarlijkestoffen.nl/nieuws/commentaarronde-voor-pgs-262-stallen-onderhouden-repareren-motorvoertuigen-waterstof.html

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met ons adviesbureau.

 

Bron tekst en foto: www.publicatiereeksgevaarlijkestoffen.nl

 

Advisering bedrijven

Adviesbureau Opifex adviseert bedrijven op het gebied van milieu, bouw en ruimte.

NAAR ADVISERING VOOR BEDRIJVEN

Advisering overheden

Onze ervaren specialistische adviseurs op het gebied van milieu, bouw en ruimte geven binnen uw organisatie flexibel en adequaat invulling aan de tijdelijke behoefte.

NAAR ADVISERING VOOR OVERHEDEN

Projectbegeleiding en projectrealisatie

Wij ontwikkelen, nemen aan en /of begeleiden bouwprojecten, inclusief de daarbij behorende infrastructuur. Hierbij leveren wij u een totaalpakket op maat.

NAAR PROJECTBEGELEIDING EN -REALISATIE

Nieuws

Actualisatie AERIUS op 5 oktober 2023

Actualisatie AERIUS op 5 oktober 2023

Op donderdag 5 oktober 2023 vindt de jaarlijkse actualisatie van AERIUS Calculator en AERIUS Monitor plaats. Dit kan gevolgen hebben voor lopende vergunningprocedures.

Lees meer

Referenties bedrijven

Referenties overheden