U bent hier: Home > Nieuws > Nieuwsbericht

Activiteitenregeling milieubeheer wijziging per 1 juli 2017 in werking

juli 2017

Met ingang van 1 juli 2017 is de uitbreiding van bijlage 10 van de Activiteitenregeling milieubeheer in werking getreden. Hiermee is de lijst met erkende maatregelen energiebesparing aangepast en zijn diverse branches bijgevoegd (zie Staatcourant. 2017, 30584). In artikel 2.15 van het Activiteitenbesluit is de plicht verwoord tot het treffen van alle energiebesparende maatregelen die zich in vijf jaar of minder terugverdienen.

Wij raden u aan om te controleren of uw bedrijf onder een van de bedrijfstakken valt waarvoor energiemaatregelen zijn gesteld. Heeft u hulp nodig om te achterhalen of u onder een van de bedrijfstakken valt en welke energiebesparingsmaatregelen op uw bedrijf van toepassing zijn? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Bron: Omgevingsweb

Advisering bedrijven

Milieu-adviesbureau Opifex adviseert bedrijven op het gebied van milieu, bouw en ruimte.

NAAR ADVISERING VOOR BEDRIJVEN

Advisering overheden

Onze ervaren specialistische adviseurs op het gebied van milieu, bouw en ruimte geven binnen uw organisatie flexibel en adequaat invulling aan de tijdelijke behoefte.

NAAR ADVISERING VOOR OVERHEDEN

Projectbegeleiding en projectrealisatie

Wij ontwikkelen, nemen aan en /of begeleiden bouwprojecten, inclusief de daarbij behorende infrastructuur. Hierbij leveren wij u een totaalpakket op maat.

NAAR PROJECTBEGELEIDING EN -REALISATIE

Nieuws

Referenties bedrijven

Referenties overheden