Sinds 1995 uw deskundige partner voor advies en uitvoering op het gebied van milieu, bouw en ruimte

U bent hier: HomeAdvisering overheden > Vergunningaanvragen en meldingen

Vergunningaanvragen en meldingen

Vergunningaanvraag of melding

Ook overheidsinstellingen moeten zo nu en dan een vergunningaanvraag of melding indienen. Bijvoorbeeld bij het bouwen van een nieuwe, openbare voorziening. Of voor de wijziging van de inrichting van de milieustraat. Hoe u een aanvraag of melding moet indienen is waarschijnlijk wel bij u bekend. Maar kent u ook de toegevoegde waarde van Opifex?

Tijd besparen dankzij Opifex

Een overheidsinstelling heeft meestal mensen in dienst met kennis van milieuwetgeving of bouw en ruimtelijke ordening. Maar voor het opstellen van een aanvraag is vaak net dat beetje meer nodig.

Zoals de juiste gegevens verzamelen en de aanvraag inpassen in het complexe geheel aan vergunningen. En ervoor zorgen dat de inhoud van de vergunning aansluit bij de werkwijze en niet andersom. Arbeidsintensieve werkzaamheden die Opifex u uit handen kan nemen. Daarmee bespaart u veel tijd.

Gunstige tarieven

De specialisten bij Opifex besparen u niet alleen veel tijd maar ook kosten. Wij beschikken over de juiste contacten om eventuele onderzoeken uit te (laten) voeren. We bieden u dus een totaalpakket tegen gunstige tarieven. Bovendien heeft u daardoor één vast aanspreekpunt, iemand die voor u het overzicht houdt en deadlines bewaakt. Een hele zorg minder.

Referenties bedrijven

Referenties overheden

Nieuws